Fatma Çelebi’ye ait Metruk Binaya Yıkım Kararı

Burdur Belediye Başkanlığı tarafından Burdur Merkez Kışla Mahallesi 1. Şimşek Sokak No:25 adresinde bulunan metruk binanın sahiplerine ulaşılamayınca, binanın yıkılmasına karar verildi.

Burdur Belediye Başkanlığı tarafından Burdur Merkez Kışla Mahallesi 1. Şimşek Sokak No:25 adresinde  bulunan metruk binanın yıkılma tehlikesi arz etmesi,  söz konusu binanın  sahibi olarak görülen  Fatma Çelebi’ye ikamet adreslerine  ulaşılamaması  nedeniyle tebliğnin yollanamaması, raporun yapı mahaline asılmasına rağmen , irtibat kurulabilecek   başka malik bulunamaması nedeniyle 4 Mart  2020 tarihinde yapılan kontrolle raporlanarak, rapor ve yapı mahali yazısıyla yapının yıkılmasına karar verildi.

Yıkım kararı Belediye Başkanlığı tarafından Burdur Merkez Kışla Mahallesi 1. Şimşek Sokak No:25 19   pafta –  ada 4349  parsel tapu kayıtlı taşınmazın yıkılma zorunluluğu bulunduğu için rapor ve yapı mahali yazısı ile tarafımızca yıkılacağı ilanen duyurulur

Close Search Window