Belediye Başkanlarından Başkan Ercengiz’e ziyaret

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse ve Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’i ziyaret etti.

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse ve Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’i makamında ziyaret etti. Ziyaret sonrasında Başkan Ercengiz Belediye Başkanlarına Burdur Belediyesi El Sanatları Merkezi ve Fen İşleri Hizmet Kampusunu gezdirerek yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Yapılan ve devam eden çalışmaları çok beğendiklerini ifade eden Başkan Köse ve Başkan Çelik, Başkan Ercengiz’i ve belediye çalışanlarını tebrik etti. Gerçekleşen ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Başkan Ercengiz ise ziyaretin anısına Başkan Köse ve Başkan Çelik’e anmalık hediye etti.

Close Search Window