Ba┼čkan Ercengiz Su Deposunda incelemelerde bulundu.

Burdur Belediye Ba┼čkan─▒ Ali Orkun ErcengizÔÇÖin ├Ânem verdi─či projelerin ba┼č─▒nda gelen nitelikli i├žme suyu projesi h─▒zla devam ediyor.

Burdur Belediye Ba┼čkan─▒ Ali Orkun Ercengiz, Ba┼čkan Yard─▒mc─▒s─▒ Ali Say ve Su ve Kanalizasyon ─░┼čleri M├╝d├╝r├╝ ile birlikte Atat├╝rk Mahallesindeki 5000 m3ÔÇÖl├╝k su deposu ve  i├žme suyu ar─▒tma yumu┼čatma tesisinde incelemelerde bulundu.

Tesisle ilgili a├ž─▒klama yapan Burdur Belediye Ba┼čkan─▒ Ali Orkun Ercengiz, ÔÇťBug├╝n Burdur Belediyesine ait Ar─▒tma yumu┼čatma tesisinin in┼čaat yap─▒m alan─▒nday─▒z. Arkada┼člar─▒m─▒zdan gerekli bilgiyi ald─▒k. 26 bin m2 alan ├╝zerinde 17 bin m2 lik bir in┼čaatta i├žme suyu yumu┼čatma tesisinin temeli at─▒ld─▒ ve h─▒zla devam ediyor. ─░n┼čallah 2020 y─▒l─▒n─▒n sonuna kadarda bu tesisin yap─▒m─▒ tamamlan─▒p Burdur halk─▒n─▒n istedi─či o nitelikli suyunun son plan─▒ olan son binan─▒n da yap─▒m─▒ tamamland─▒ktan sonra vatanda┼č─▒m─▒za nitelikli i├žme suyunu i├žirece─čiz.

Yap─▒ son teknolojiye uygun halde planlanm─▒┼č ┼čekilde yap─▒lmaktad─▒r. Depoya giren kaba su belirli i┼člemlerden ge├žirildikten sonra filtrasyonu ile birlikte merkezi ┼čebekemize i├žilebilir nitelikte i├žme suyu olarak kazand─▒r─▒lacak. 10000 m3ÔÇÖl├╝k ana depomuz ve 5000 m3 l├╝k Atat├╝rk Mahallesine hizmet verecek 2. Depomuz ile ar─▒tma yumu┼čatma tesisimizde tamamland─▒ktan sonra Burdur halk─▒n─▒n iste─či nitelikli i├žme suyunu en k─▒sa zamanda kazand─▒rm─▒┼č olaca─č─▒z. Eme─či ge├žen herkese te┼čekk├╝r ediyoruzÔÇŁ dedi.

Close Search Window