Ba┼čkan Ercengiz, Muhtarlarla bir araya geldi

Burdur Belediye Ba┼čkan─▒ Ali Orkun Ercengiz, pandemi s├╝recinin ard─▒ndan 35 mahalle muhtarlar─▒ ile bir araya gelerek toplant─▒ ger├žekle┼čtirdi. Burdur Belediyesi ─░stasyon Park RestoranÔÇÖda d├╝zenlenen toplant─▒ ile muhtarlarla bir araya gelen ba┼čkan Ercengiz, pandemi s├╝recini ve sonras─▒n─▒ de─čerlendirerek,  yap─▒lmas─▒ planlanan projeler ve hizmetleri hakk─▒nda mahalle muhtarlar─▒n─▒ bilgilendirdi.

BA┼×ARIDAN ├çOK, ─░NSAN YA┼×AMINA G├ľSTER─░LEN GAYRET

Ba┼čkan Ercengiz, Pandemi s├╝reci boyunca T├╝rkiye genelinde en az vaka say─▒s─▒na sahip olan ilimizde, verilen m├╝cadelelerin ba┼čar─▒s─▒ndan ├žok,  insan ya┼čam─▒na g├Âsterilen gayret oldu─čuna dikkat ├žekerek, ÔÇť179 ├╝lkede salg─▒n─▒n devam etti─či ve y├╝zy─▒lda bir insano─člunun kar┼č─▒la┼čaca─č─▒ zor bir tablo ile kar┼č─▒ kar┼č─▒yay─▒z. Belli bir ├Âl├ž├╝de gerilemi┼č olabilir fakat hen├╝z salg─▒n bitmi┼č de─čil. ├ťzerimizdeki sorumluluklar─▒m─▒z, y├Âneticiler olarak hala devam etmekte.  Bu 3 ayl─▒k pandemi s├╝reci i├žerisinde sizlerde bizlerle birlikte vatanda┼č─▒n ihtiya├žlar─▒n─▒ kar┼č─▒lamak ad─▒na ciddi bir ├žal─▒┼čma g├Âsterdiniz. ─░limiz T├╝rkiyeÔÇÖde en az vaka ile bu zorlu s├╝reci en iyi ┼čekilde y├Âneten illerden bir tanesi. Burdur halk─▒ uyar─▒lar─▒ ciddiye alarak, ger├žekten bir ba┼čkas─▒n─▒n ya┼čam hakk─▒na sayg─▒ g├Âstermek ad─▒na en b├╝y├╝k katk─▒y─▒ verdi.  Bizler de Burdur Belediyesi olarak payda┼člar─▒m─▒z ile birlikte uyum i├žerisinde ├žal─▒┼čarak, ger├žekten BurdurÔÇÖumuzu iyi koruduk. Bu Ba┼čar─▒dan ziyade insan ya┼čam─▒ i├žin g├Âstermi┼č oldu─čumuz gayret olarak de─čerlendiriyorum. ÔÇťdedi.

TEDB─░RLER─░ ELDEN BIRAKMAMALIYIZ

Ba┼čkan Ercengiz, salg─▒n─▒n hen├╝z bitmedi─čini, Uyar─▒lara ve tedbirlere ayn─▒ titizlik ile devam edilesine dikkat ├žekerek ÔÇť Bunla birlikte vatanda┼č─▒m─▒z─▒n bizlerden bekledi─či di─čer hizmetlerimizi de, havalar─▒n ─▒s─▒nmas─▒ ve esnek ├žal─▒┼čma saatlerinden, d├╝zenli ├žal─▒┼čma saatlerine ge├žmemizle birlikte g├Ârevlerimizi ve sorumluluklar─▒m─▒z─▒, personelimiz ile birlikte h─▒zl─▒ bir ┼čekilde yerine getirmeye gayret g├Âsteriyoruz. Siz mahalle muhtarlar─▒m─▒z ile birlikte pandemi s├╝recinde oldu─ču gibi,  vatanda┼č─▒m─▒z─▒n bizlerden bekledi─či asli g├Ârev ve sorumluluklar─▒m─▒z─▒,  vatanda┼č─▒ma en k─▒sa s├╝rede hizmet verebilmek ad─▒na yine birlikte canla ba┼čla ├žal─▒┼čaca─č─▒z.ÔÇŁ ┼čeklinde konu┼čtu

Close Search Window