270 Olaya M├╝dahale Ettiler

Burdur Belediyesi ─░tfaiye M├╝d├╝rl├╝─č├╝, 2020 y─▒l─▒nda ┼čehir genelinde olaylara yap─▒lan m├╝dahalenin rakamlar─▒n─▒ a├ž─▒klad─▒.

Burdur Belediyesi ─░tfaiye M├╝d├╝rl├╝─č├╝ ekipleri 2020 y─▒l─▒ i├žerisinde Toplam 270 olaya m├╝dahale etmi┼čtir. 37 ev yang─▒n─▒, 2 i┼č yeri yang─▒n─▒, 21 ara├ž yang─▒n─▒, 48 ot-an─▒z-ah─▒r samanl─▒k yang─▒n─▒, 4 odun-k├Âm├╝r deposu, 7 di─čer yang─▒nlar, 13 ormanl─▒k-fidanl─▒k yang─▒n─▒ olay─▒ olmak ├╝zere toplam 132 yang─▒n olay─▒na, 16 sel ve su bask─▒n─▒, 22 Trafik kazas─▒, 16 mahsur kalma-asans├Âr-intihar  insan kurtarma ve 84 hayvan kurtarma operasyonu yap─▒lm─▒┼čt─▒r.

Trafik kazalar─▒nda 38 vatanda┼č yaral─▒ olarak kurtar─▒lm─▒┼č, 3 vatanda┼č ex olmu┼čtur. Di─čer kurtarma olaylar─▒nda ise 16 vatanda┼č yaral─▒ olarak kurtar─▒lm─▒┼čt─▒r. 371 adet i┼čyerinin yang─▒n g├╝venlik denetimi yap─▒larak uygunluk raporu verilmi┼čtir. Belediyemiz s─▒n─▒rlar─▒ i├žerisinde ve ┼čehir d─▒┼č─▒ olmak ├╝zere 348 adet cenaze nakil i┼člemi ger├žekle┼čtirmi┼čtir.

Close Search Window