Başkan Ercengiz Afrin Şehitleri anısına bayrak dağıttı

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Afrin Şehitleri anısına 2000 adet Türk Bayrağı dağıttı.

Zeytin Dalı Harekatında Hatay-Hassa’nın karşısındaki bölgede teröristlerle çıkan çatışmada 8 şehit 13 asker de yaralanmıştı. Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Afrin Şehitlerimiz anısına sosyal medya hesabı üzerinden “Burdur’u

bayraklarla donatalım” çağrı yaptı. Başkan Ercengiz, Gazi Caddesinde esnafları tek tek dolaşarak Türk Bayrağı hediye etti.
İşyerlerine bizzat Türk Bayrağı veren Başkan Ercengiz, “Esnaflarımızı ziyaret ederek Türk Bayrağı hediye ediyoruz. Bugün 2000 adet Türk Bayrağı dağıttık. Evlerimize işyerlerimize sokak ve caddelerimize bayrak asalım. Bu topraklar için canlarını hiçe sayan bu evlatlarımız için bu vatan toprakları kentimizi bayraklarla donatalım” dedi.